Skip to main content

Garden Gourmet spinazie-kaas rondo met pompoen en aardappel uit de oven

  • 4

  • 35 - 45 Min

  • 280 kcal

Bevat: Ei, Gluten

1) Verwarm de oven voor op 180°C.

2) Snijd de aardappelen en pompoen in partjes

3) Doe de olijfolie, knoflook, tijm en rozemarijn in een schaal. Voeg hier de pompoen en aardappelen aan toe.

4) Snijd de cherry tomaatjes doormidden

5) Verdeel de pompoen en aardappelparten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel er wat zout over en bak ze in 20-25 minuten goudbruin. Schep ze halverwege een keer om.

6) Bak de spinazie-kaas rondo de laatste 18-20 minuten mee in de oven.

7) Verdeel de pompoen en aardappelpartjes over de borden, garneer met olijven en cherry tomaten en serveer met de spinazie-kaas rondo.