Skip to main content

Garden Gourmet Griekse rondo met feta salade en verse tzatziki

  • 4

  • 30 - 40 Min

  • 480 kcal

Bevat: Ei, Gluten, Soja

1) Snijd de ui in ringen. Was de komkommer en ijsbergsla en snijd in kleine stukjes. Was en hak de dille.

2) Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats feta, uienringen, ijsbergsla en komkommer in een kom en meng met de citroensap en twee eetlepels olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.

3) Verwarm de griekse rondo's 10-12 minuten in de voorverwarde oven, halverwege keren.

4) Voor de tzatziki: pers de knoflooktenen, verwijder de schil en zaadlijsten van de komkommer en rasp fijn. Meng de komkommer, knoflook, yoghurt en creme fraiche met één teelepel olijfolie en azijn. Breng op smaak met peper, zout en suiker en voeg dille toe.

5) Verdeel de salade over vier borden, plaats de Griekse Rondo ernaast en decoreer met wat olijven. Serveer met de tzatziki en warm brood.