Skip to main content

De ultieme cheeseburger met maïs

  • 2

  • 30 - 40 Min

  • 457 kcal

Bevat: Gluten, Soja

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Plaats de burgers op een ovenschaal en bak ze 8 minuten in de oven. 

3. Haal de burgers uit de oven en leg op iedere burger een sneetje kaas. Leg ze vervolgens terug in de oven en voeg na 2 minuten ook de burgers toe aan de oven. Bak deze nog 2 minuten mee.

4. Verwarm de olie in een koekenpan en carameliseer de ui in ongeveer 5-10 minuten op laag vuur. 

5. Kook de maïs in 5-8 minuten op laag vuur. Bak ze vervolgens in een grillpan met wat olie in ongeveer één minuut, regelmatig keren.

6. Snijd de burgerbroodjes door midden en beleg met de burger, sla, tomaat en de ui.  Serveer de burger met de maïskolven.

Other related recipes