Skip to main content

Over Garden Gourmet

OVER ONS

Garden Gourmet wil iedereen inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Het consumeren van meer plantaardige eiwitten en minder dierlijke eiwitten is namelijk niet alleen goed voor jou maar óók voor het milieu! Daarom ontwikkelen we voortdurend nieuwe, verrassend smakelijke vegetarische en vegan producten. Onze naam Garden Gourmet staat voor verse ingrediënten uit de tuin en voor échte smaak. Wij bieden een assortiment aan van smaakvolle producten voor iedereen die inspiratie zoekt voor een vleesloze dag.

 

GESCHIEDENIS

Tivall werd in 1985 opgericht door leden van de Israëlische kibboets Lohamei HaGeta'ot die een vernieuwend, vegetarisch productassortiment wilden introduceren. Een jaar later werd het merk Garden Gourmet gecreëerd en vastgelegd. Onder de naam Tivall zijn onze producten onder de vegetariërs en veganisten in België uitgegroeid tot een begrip. In mei 2017 veranderde deze merknaam naar Garden Gourmet, als onderdeel van een internationale merkstrategie, om zo nog meer Belgen te kunnen inspireren tot het regelmatiger eten van lekkere vegetarische gerechten. 

We not only bring excitement to the world of vegetarian food, we aim to revolutionize the entire category!

FILOSOFIE

Bij Garden Gourmet geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van een plantaardig dieet en streven wij naar een verandering in het consumptiepatroon van de Belgen. Het eten van meer plantaardige eiwitten en minder dierlijke eiwitten is goed voor jou en het milieu. Dat steeds meer consumenten hiervan overtuigd raken, blijkt ook uit de onderzoeken in opdracht van vzw EVA: het voorbije jaar heeft 44 procent van de Belgen zijn vleesconsumptie verminderd. 

Garden Gourmet, voorheen bekend in België als Tivall, is volledig vernieuwd en wil met de nieuwe merknaam heel België inspireren om meer van het goede uit de natuur te eten.

Garden Gourmet. Made for trying!